Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Elemental - ”Usta na usta”

Video: Elemental - ”Usta na usta”  Grupa Elemental nenajavljeno objavljuje još jedan glazbeni spot, ovaj put za novu pjesmu „Usta na usta”.

Samo tjedan dana nakon objave spota za novu pjesmu „Hajde ljubav dođi“, Elemental je predstavio spot i za „Usta na usta“, B-stranu ove digitalne singlice! Ako je prvi spot došao kao slavljenički tulum s balonima ususret srebrnoj obljetnici koju bend obilježava ove godine, „Usta na usta“ stiže kao novo iznenađenje fanovima.Baš kao i za „Hajde ljubav dođi, spot za „Usta na usta“ osmislio je i režirao Dinko Čvorić – Doringo, a glavne uloge u spotu imaju Tanja Puklek Borelli i Filip Borelli.

Ekipa iz Elementala već je natuknula kako radi zaokret u zvuku, a modernija produkcija posebno je vidljiva u ovoj pjesmi. Pulsirajuće gitare i synthevi dolaze u prvi plan stvarajući magnetsku privlačnost, a govoreći o ljubavi, ovog puta iz neke druge referentne točke, Elemental secira odnos na nov način. Od načina na koji tematski gradi neizvjesnost kroz pjesmu do novih harmonijskih i melodijskih vrhunaca, Elemental nudi nešto inovativno, nešto izvan svojih uobičajenih glazbenih parametara.

„Skužila sam naknadno kako su pjesme zapravo kružne. Od pozivanja ljubavi do kraja ljubavi. Elemental vam kroz ove pjesme daje početak i kraj ljubavi. Ostalo napunite sadržajem sami, kako vam drago. Mi dajemo korice, knjigu pišete sami. Prvo i zadnje poglavlje. Pametnome dosta“ govori Remi.

Već u prvom tjednu emitiranja,“Hajde ljubav dođi“ ušla je na HRtop40 i tako postala prva pjesma od 2020. i singla „Hej sanjalice“, koji je boravio 13 tjedana na listi najemitiranijih. Uz „Usta na usta“, ovo su pjesme kojima Elemental najavljuje izlazak novog studijskog izdanja kojim obilježava 25 godina na sceni.

Podsjećamo, Elemental će održati svoj dosad najveći samostalni koncert na Šalati 3. lipnja. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 16 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.[url=http://www.eventim.hr|][/url]

Objavljeno 27.04.2023.

Vremeplov

Stvarno ne znam ništa o glazbi.
Elvis Presley