Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Film o Springsteenu

Video: Film o SpringsteenuU prodaji je DVD ”Springsteen & I” (Eagle Rock Entertainment, Black Dog Films i Mr. Wolf/ Menart), a sutra, 19.11., u 20:00 sati možete ga pogledati i u CineStar kinima.

Springsteen & I, dokumentarni je film snimljen za obožavatelje ovog poznatog rockera, a u snimanju su sudjelovali i sami obožavatelji pa vas očekuju šarolike priče - na trenutke smiješne, a na trenutke dirljive, no u svakom slučaju zabavne.

Svoj su video poslale i obožavateljice iz Hrvatske: Marija, Jana, Marta i Tina: ’’Iznimno smo ponosne i sretne što je naš kratki video uradak snimljen prije točno godinu dana na Zrinjevcu, dobio mjesto u ovom filmu kojeg su za Brucea napravili najvjerniji fanovi iz više desetaka država na svijetu. Pošto nismo imali mogućnost vidjeti film u isto vrijeme kao i ostatak svijeta, naši prijatelji i poznanici koje smo tijekom godina upoznale na Bruceovim koncertima po Europi, javljali su nam se iz Poljske, Engleske, Italije i SAD-a za vrijeme premijere kad su ugledali naša imena i prezimena na odjavnoj špici filma ili nas uspjeli uhvatiti kako zahvaljujemo Bruceu u sredini filma. Sama činjenica da nas je on vidio i čuo kako govorimo koliko nam znači njegova glazba, za nas fanove je ispunjenje najvećeg sna.’’

Film uključuje i izvedbe Springsteenovih najpoznatijih pjesama te do sada neviđene materijale snimljene u 40 godina njegove karijere, primjerice izvedbe hitova:

”Dancing In The Dark”, ”Born In The USA”, ”I’m On Fire”, ”Born To Run”, ”The River”, ”Thunder Road”, ”Spirits In The Night” ... Bonus materijal uključuje šest pjesama sa Springsteenovog nastupa u Hyde Parku, 2012: ”Thunder Road”; ”Because The Night”; ”Shackled & Drawn” and ”We Are Alive”, ”Twist and Shout” i ”I Saw Her Standing There” (uključuje vokale Paula McCartneyja)

Ovaj jedintveni film koji je producirao je Ridley Scott, nastao je uz potporu Springsteena.

’’Ovaj prekrasan film prikazuje jedinstveni pogled u moćnu vezu između umjetnika i onih koji su toliko duboko povezani s njegovom glazbom’’ - rekao je Ridley Scott.

Nakon 120 milijuna prodanih albuma, monogih nagrada i čak 20 nagrada Grammy, Springsteenovo stvaralaštvo, kao i njegova glazba utjecali su na mnoge generacije obožavatelja i glazbenika.

Film je dostupan u DVD i Blu-Ray formatu.
Objavljeno 21.11.2013.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)