Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno Pivo snimilo glamurozni spot!

Video: Hladno Pivo snimilo glamurozni spot!Dok ’’Ezoterija’’, najavni singl albuma ”Svijet glamura” još uvijek drži vrhove top lista diljem regije a spot je na Youtube-u pregledan gotovo 300.000 puta, Hladno pivo snimilo je spot za drugi singl, pjesmu ”Svijet glamura”.

Pjesmu ”Svijet glamura” Hladno pivo izabralo je jer, njihovim riječima:

”Svijet glamura presjek je stanja društva i kapitalističko-klerikalne infrastrukture koja preko medija forsira nebitne stvari i pomoću atmosfere straha i poniznosti pokušava učiniti ljude debilima koji gledaju debile.... i to po principu: tko bi gori, sad je doli...dej ga noter, vadi ga van....”

Hladno Pivo - Svijet glamura
Za spot ”Svijet glamura” zaslužan je splitski PILOT studio, točnije redatelji Vojan Koceić i Sina Jakelić a spot je nadahnut likovnim rješenjem i oblikovanjem omota albuma za koji su zaduženi Zdenko Bašić i Manuel Šumberac.

PILOT studio je spotom za svijet glamura udahnuo život coveru cd-a, kreirajući bizarnu scenu seoskog karnevala koji parodira hrvatsko društveno-političko stanje. za potrebe snimanja izrađen je i postavljen kompletan niz kazališnih scena, pa je spot snimljen u maniri kazališne predstave - objasnili su iz PILOT studija.

Objavljeno 01.07.2011.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa