Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno Pivo snimilo glamurozni spot!

Video: Hladno Pivo snimilo glamurozni spot!Dok ’’Ezoterija’’, najavni singl albuma ”Svijet glamura” još uvijek drži vrhove top lista diljem regije a spot je na Youtube-u pregledan gotovo 300.000 puta, Hladno pivo snimilo je spot za drugi singl, pjesmu ”Svijet glamura”.

Pjesmu ”Svijet glamura” Hladno pivo izabralo je jer, njihovim riječima:

”Svijet glamura presjek je stanja društva i kapitalističko-klerikalne infrastrukture koja preko medija forsira nebitne stvari i pomoću atmosfere straha i poniznosti pokušava učiniti ljude debilima koji gledaju debile.... i to po principu: tko bi gori, sad je doli...dej ga noter, vadi ga van....”

Hladno Pivo - Svijet glamura
Za spot ”Svijet glamura” zaslužan je splitski PILOT studio, točnije redatelji Vojan Koceić i Sina Jakelić a spot je nadahnut likovnim rješenjem i oblikovanjem omota albuma za koji su zaduženi Zdenko Bašić i Manuel Šumberac.

PILOT studio je spotom za svijet glamura udahnuo život coveru cd-a, kreirajući bizarnu scenu seoskog karnevala koji parodira hrvatsko društveno-političko stanje. za potrebe snimanja izrađen je i postavljen kompletan niz kazališnih scena, pa je spot snimljen u maniri kazališne predstave - objasnili su iz PILOT studija.

Objavljeno 01.07.2011.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com