Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Neustrašivi Elemental

Video: Neustrašivi ElementalPjesma ”Neustrašivi” prvi je singl s nadolazećeg albuma grupe Elemental koja je u radijski eter puštena krajem prošle godine. Pjesma je zabilježila odličan uspjeh na radijskim postajama diljem regije i sjajan prijem u koncertnoj, live izvedbi.

Neustrašivi


Oko spota za singl ”Neustrašivi” okupila su se zvjezdana imena u pomalo neobičnim ”ulogama”. Naime, producent i idejni začetnik spota uspješni je hrvatski glumac Goran Bogdan koji ovaj put nije stajao ispred, nego iza kamere, kao predvodnik kreativne ekipe koja je snimala spot.

Prema Bogdanovoj zamisli, članovi benda u spotu glume superjunake u zanimljvim kostimima - njih je pak osmislio i koncipirao poznati hrvatski modni dizajner Ivica Skoko.
Jednu od glavnih uloga u spotu glumi slavna hrvatska glumica Petra Dugandžić koja je javnosti, između ostalog, poznata kao Lola iz serije ”Larin Izbor”.

Članovi benda u spotu nose tajice mlade dizajnerice Tamare Ivić i njezina brenda ZOE leggings.

Redatelj spota talentirani je mladi redatelj Jadran Puharić, snimatelj je Dragan Šiša, dok je spot montirala Iva Mrkić. U spotu se također pojavljuju i ilustracije za koje je zadužen bio zagrebački dizajner Dušan Jungić.

Radnja spota prati neustrašivog superjunaka kojeg tumači student ADU Matija Šakoronja, javnosti poznatiji kao glavni glumac iz Šegrta Hlapića. On se od običnog momka iz susjedstva pretvara u Neustrašivog heroja koji u raznim avanturama pomaže članovima benda.

Objavljeno 24.01.2013.

Vremeplov

Pišem pjesme o stvarnim stvarima. Tema diktira raspoloženje i sve kreće od toga.
John Mayall