Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Remi kao Zagrepčanka godine

Video: Remi kao Zagrepčanka godine Britki, društveno angažirani tekstovi, muzika koja hipnotizira mase i nemjerljiva količina pozitivne energije drže bend Elemental na samom vrhu regionalne muzičke scene od njihovog nastanka.

Najprepoznatljivije lice ove zagrebačke sedmorke, kojoj se uskoro bliži muzička punoljetnost, je bez sumnje prva dama benda Mirela Priselac Remi.

Ona se nedavno sastala sa ekipom emisije Impuls u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Remi je tom prilikom za MTV otkrila što se u društvu i državi promijenilo u posljednjih desetak godina, koliko je prošlo od izlaska njihovog singla ”Iz dana u dan”, koliko su političari i vlasti koje su se smjenjivale zapravo imale utjecaja na život običnog čovjeka te je otkrila tajnu kako pronaći snagu, ostati vjeran sebi i prkositi sredini.

Samo par dana prije snimanja za Impuls Remi je dobila priznanje u vidu nominacije za Zagrepčanku godine.

Među više od sto kandidatkinja nominirano ih je sedam za tu titulu a proglašenje one koja je svojim radom najviše pridonijela Zagrebu dogodit će se 31. svibnja, na Dan grada Zagreba.

Tako se Remi kao reperica, skladateljica i prevoditeljica našla u društvu poduzetnica, doktorica i profesorica a Gradska skupština Grada Zagreba odlučit će uskoro kojoj od njih će pripasti titula Zagrepčanka godine kao i vrijedna nagrada.

Pjesma ”Goli i bosi” i nakon 2 mjeseca od puštanja u eter ne silazi s top lista i iz radijskog etera, no Elemental polako radi na novim stvarima i puni ljetni koncertni kalendar.Tako će publika imati priliku vidjeti Elemental na svim važnijim festivalima u regiji: Arsenal fest (Kragujevac), Mostar Summer Fest, OK Fest (Nacionalni park Sutjeska), Sesplash festival (Pula), Shengen Fetsival (Vinica), Love Fest (Vrnjačka banja), Lake fest (Nikšić)

Objavljeno 15.05.2015.

Vremeplov

Nikad u svom životu nisam svirao neki hit.
Joe Zawinul