Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:2CELLOS imaju novi spot - obradili ”Wake Me Up”

Video:2CELLOS imaju novi spot - obradili ”Wake Me Up”Nakon niza rock obradi, 2CELLOS su svoj pečat dali i jednom plesnom hitu - za novi spot i singl odabrali su Aviciijev hit”Wake Me Up” .

Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije iz Pule. U samo jednom danu skupio je gotovo 270 tisuća pogleda!



U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini.

Pjesma će biti objavljena na novom, trećem studijskom albumu Celloverse (Portrait/Sony Music Masterworks/Menart) koji izlazi 27. siječnja. Pred 2CELLOS je još jedna zanimljiva godina i naravno svjetska turneja koja počinje u veljači.

Album su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada smo s novog albuma imali prilike čuti:
”The Trooper Overture,” (IronMaiden/Rossini ”William Tell Overture”), AC/DC ”Thunderstruck” (video ima više od 31 milijunpogleda) te ”I Will Wait” (Mumford & Sons).

Na albumu će biti i ”They Don’t Care About Us” (Michael Jackson), ”Live and Let Die” Paula McCartneya na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang, te originalna pjesma Luke i Stjepana ”Celloverse”.

Objavljeno 08.01.2015.

Vremeplov

Naše ideje i atmosfera s albuma potječu iz dvije osnovne premise - jedno je široki spektar glazbe koju slušamo, a drugi je početno ograničeno glazbeno umijeće koje smo vremenom tesali i pretvarali u svoju prednost.
Mauricio Ferlin (The Chweger)