Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video:2CELLOS imaju novi spot - obradili ”Wake Me Up”

Video:2CELLOS imaju novi spot - obradili ”Wake Me Up”Nakon niza rock obradi, 2CELLOS su svoj pečat dali i jednom plesnom hitu - za novi spot i singl odabrali su Aviciijev hit”Wake Me Up” .

Spot je snimljen u Puli pod redateljskom palicom Kristijana Burlovića i MedVid produkcije iz Pule. U samo jednom danu skupio je gotovo 270 tisuća pogleda!U spotu nas naši slavni virtuozi vode kroz tri etape svojega života, odnosno od prvih satova violončela do staračkog doma. Uz sjajnu izvedbu i dozu humora, prikazani su momenti iz djetinjstva, sadašnjosti, ali i budućnosti, odnosno kako zamišljaju sebe u 2069. godini.

Pjesma će biti objavljena na novom, trećem studijskom albumu Celloverse (Portrait/Sony Music Masterworks/Menart) koji izlazi 27. siječnja. Pred 2CELLOS je još jedna zanimljiva godina i naravno svjetska turneja koja počinje u veljači.

Album su producirali Luka Šulić i Stjepan Hauser. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima. Do sada smo s novog albuma imali prilike čuti:
”The Trooper Overture,” (IronMaiden/Rossini ”William Tell Overture”), AC/DC ”Thunderstruck” (video ima više od 31 milijunpogleda) te ”I Will Wait” (Mumford & Sons).

Na albumu će biti i ”They Don’t Care About Us” (Michael Jackson), ”Live and Let Die” Paula McCartneya na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang, te originalna pjesma Luke i Stjepana ”Celloverse”.

Objavljeno 08.01.2015.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem