Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

VIP Zagreb Jazz Festival

VIP Zagreb Jazz FestivalAtrakcija svjetskih jazz-festivala, američki eklektični super trio Medeski Martin & Wood - klavijaturist i orguljaš John Medeski, basist Chris Wood i bubnjar Billy Martin - vodeći su predstavnici njujorške eksperimentalne, alternativne, fusion scene.

“Medeski Martin & Wood najbolji je jazz jam sastav u Sjedinjenim Državama. Oni su vizionari. Sviraju toliko slobodno. Obožavam ih”, rekao je slavni gitarist John Scofield kojem se ispunila želja da s ovim triom ostvari dugogodišnju suradnju.

Prije nego Medeski, Scofiled, Martin & Wood zauzmu pozicije u dvorani ZKM-a, publika će imati priliku uživati u nastupu mladog hrvatskog trija Chui, koji njeguje ponešto drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s jazzom, elektronikom i rock’n’roll beskompromisnim pristupom već s prvim albumom („Chui“ Dancing Bear 2012.) osigurao je Chuievcima kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Krajem 2013. godine objavljuju i drugi album „The Second Arrival“ koji, kao i prvijenac, dobiva samo pohvale od glazbene kritike i publike.

’Medeski Scofield Martin & Wood’ u Zagrebu će nastupiti 08. studenog (subota) u ZKM-u, a grupi Chui izuzetna je čast nastupiti kao predgrupa ovoj vrhunskoj fusion skupini čiji su fanovi.

Ulaznice su u prodaji na ovom linku,na prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr, na blagajni ZKM-a i u Vip centrima (uz 10 % popusta za Vip korisnike).


Cijena: 120/150 kn

Objavljeno 22.10.2014.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix