Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MP3 download RiRock pjesama

Tonski zapisi u mp3 formatu koji se ovdje nalaze služe u informativne i promotivne svrhe. Većina pjesama je zaštićena zakonskim pravima izvođača i autora, te su njihovo vlasništvo. Glazba se nalazi na internetu uz odobrenje vlasnika djela. Slobodan download cijelih ili 30” samplera mp3 pjesama je moguć samo kod označenih izvođača i/ili se pjesme po isteku određenog vremenskog perioda brišu iz mp3 arhive RiRock.com magazina.

Neno Belan & Fiumens

Kiša

Play

Nakon godinu dana pauze, Neno Belan vratio se na festival Dalmatinske šansone u Šibeniku 2010. s autorskom pjesmom ’Kiša’.

Autor glazbe i aranžmana „Kiše“ je sam Neno, dok tekst potpisuje zajedno sa Larisom Stojanović. Pjesmu su zajedno producirali Neno i Zorko Opačić iz grupe Fit, a snimljena je i miksana u amsterdamskom studiju „Zox“.

Rijeka snova

Play

Singl pjesma i istoimeni album Nene Belana i njegovih Fiumensa priskrbio im je nagradu Porin i velik povratak na domaću pop scenu. Pjesma je prema Belanovim riječima njegova posveta gradu Rijeci u kojoj već više od desetljeća živi i radi.

Izdavač: Dallas
Godina: 2008.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens