Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MP3 download RiRock pjesama

Tonski zapisi u mp3 formatu koji se ovdje nalaze služe u informativne i promotivne svrhe. Većina pjesama je zaštićena zakonskim pravima izvođača i autora, te su njihovo vlasništvo. Glazba se nalazi na internetu uz odobrenje vlasnika djela. Slobodan download cijelih ili 30” samplera mp3 pjesama je moguć samo kod označenih izvođača i/ili se pjesme po isteku određenog vremenskog perioda brišu iz mp3 arhive RiRock.com magazina.

Sinteza

Histriatria

Play

Dečkima iz Sinteze, Hrvoju, Sandiju i Goranu u ovoj se skladbi kao poseban gost pridružio Toni Kranjac iz Labina. Toni je učenik 7. razreda OŠ Matije Vlačića i OGŠ Matka Brajše Rašana, te prvoplasirani na državnom natjecanju iz klarineta.

Zatvorenikov san

Play

Sinteza, mračna, atmosferična, rasvirana skupina glazbenika dala nam je na uvid svoj najnoviji glazbeni uradak. Zašto je sve više ljubitelja dobre glazbe zainteresirano za njihov izričaj, provjerite sami.

Izdavač:/
Godina:2009.

Cedulja

Play

Download CeduljaDownload

Nakon nekoliko uspješnih live nastupa riječka grupa Sinteza snimila je singl kako bi svoju glazbu približili širem slušateljstvu. Naslov singla je ”Cedulja”, a radi se o njihovoj prvoj studijskoj snimci koja ima vokalne dionice - do sada su radili isključivo instrumentale, a obzirom da su vrsni glazbenici ovo je za njih korak više. Pjesmu krasi odličan tekst, mistična atmosfera puna dinamike i vrhunska glazbeno-aranžerska rješenja bubnja, klavira, basa, akustične gitare, violine i nekolicine neobičnih i rijetko korištenih instrumenata u pop glazbi. Svakako poslušajte o čemu se radi.

Izdavač: /
Godina: 2008.

Nova

Play

Download NovaDownload

Pjesma ”Nova” predstavlja relativno noviji riječki glazbeni projekt nazvan Sinteza. Značenje pojma sinteze kaže da je to jedna od osnovnih metoda saznanja. Spajanje jednostavnijih misli u složene. Glazbeno, grupa Sinteza istražuje upravo ta područja koristeći se ”klasičnim” klavirom, basom, bubnjem, violinom i glasovima.

Izdavač: /
Godina: 2007.

Oliver Twist

Play

Download Oliver TwistDownload

Pjesma ”Oliver Twist” neobične ”visoko-estetske” grupe Sinteza iz Rijeke osnovane 2005.godine. Osnovna ideja im je ujedinjavanje različitih glazbenih stilova s naglaskom na spoju klasične glazbe i rocka. Jedna od najboljih grupa koje je dalo nemirno kreativno kvarnersko podneblje.

Izdavač: /
Godina: 2008.


Vremeplov

U današnjem društvu ljudi su podjeljeni na ovce i vukove a između njih postoji paklena dijalektika.
Jani Novak (Laibach)