Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”26 jeeebilarnih” Psihomodo popa

”26 jeeebilarnih” Psihomodo popa28. veljače Psihomodo pop obilježit će 26. godinu postojanja. Tom će se prigodom u zagrebačkom klubu Boogaloo održati koncert pod nazivom ’’26 jeeebilarnih’’ koji će ujedno biti i live promocija novog albuma Jeee! Jeee! Jeee!.

Album je snimljen tijekom 2008. u kućnom studiju Psihomodo popa ’’Hram mudrosti’’ a . producenti albuma su Smiljan Paradiš Šparka i Branimir Tomljenović Bane.

Riječ je o njihovom novom studijskom uratku koji je nedavno predstavljen u zagrebačkom klubu Soba. Album sadržava 12 novih pjesama, od kojih ih deset potpisuje frontman Davor Gobac.

Preostale dvije prepjevi su stranih hitova. Riječ je o naslovnoj pjesmi koju u originalu izvode punk rock veterani The Vibrators, te pjesmi Požar prepjevu pjesme ’’About A Fire’’ .Nancy Sinatre.

Usprkos globalnoj ekonomskoj krizi, Gobac je u obraćanju pučanstvu putem medija poručio da kupe njihov novi album jer je to duhovna hrana koja će im u ovim teškim vremenima sigurno pomoći.

Objavljeno 27.02.2009.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare