Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”26 jeeebilarnih” Psihomodo popa

”26 jeeebilarnih” Psihomodo popa28. veljače Psihomodo pop obilježit će 26. godinu postojanja. Tom će se prigodom u zagrebačkom klubu Boogaloo održati koncert pod nazivom ’’26 jeeebilarnih’’ koji će ujedno biti i live promocija novog albuma Jeee! Jeee! Jeee!.

Album je snimljen tijekom 2008. u kućnom studiju Psihomodo popa ’’Hram mudrosti’’ a . producenti albuma su Smiljan Paradiš Šparka i Branimir Tomljenović Bane.

Riječ je o njihovom novom studijskom uratku koji je nedavno predstavljen u zagrebačkom klubu Soba. Album sadržava 12 novih pjesama, od kojih ih deset potpisuje frontman Davor Gobac.

Preostale dvije prepjevi su stranih hitova. Riječ je o naslovnoj pjesmi koju u originalu izvode punk rock veterani The Vibrators, te pjesmi Požar prepjevu pjesme ’’About A Fire’’ .Nancy Sinatre.

Usprkos globalnoj ekonomskoj krizi, Gobac je u obraćanju pučanstvu putem medija poručio da kupe njihov novi album jer je to duhovna hrana koja će im u ovim teškim vremenima sigurno pomoći.

Objavljeno 27.02.2009.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens