Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ana Popović – najistaknutija predstavnica srpskog bluesa

Ana Popović – najistaknutija predstavnica srpskog bluesaSigurno najistaknutija predstavnica srpskog bluesa poslije dužeg vremena ponovno nastupa u svom rodnom gradu kojem je posvetila pjesmu ”My Hometown”. Posljednji koncert u Beogradu Ana je održala u lipnju 2006. godine na Voxstocku.

U međuvremenu je objavila dva CD-a za izdavačku kuću Eclecto Groove iz Los Angelesa, učestvovala na veoma prestižnoj Legendary Blues Cruise plovidbi dva puta, na mnogim američkim i evropskim bluz festivalima. Svira između 150 i 200 koncerata godišnje i na popisu velikih imena s kojima je podijelila binu nalaze se BB King, Solomon Burke, Robert Cray i mnogi drugi.

Bila je nominirana 2003. godine za najznačajniju blues nagradu, WC Handy u kategoriji Best New Artist kao prvi izvođač iz Evrope kojem je ukazana takva čast.

Godine 2006. je imala 6 nominacija za godišnje nagrade magazina Living Blues, a čitaoci Blues Waxa su je kandidirali za Bluz izvođača godine uz Joea Bonamassu i Taba Benoita. Njezin CD “Still Making History” u prosincu 2007. godine stigao je do 4. mjesta Billboardovog blues popisa.

Promocija najnovijeg CD-a “Blind For Love” je u tijeku i publika će imati priliku čuti nove kompozicije, kao i najpoznatije stare, u Domu omladine, u nedelju 14. 03.2010.

Ana Popović dolazi sa svojim stalnim pratećim bandom koji čine basist Ronald Jonker iz Nizozemske, bubnjar Stephane Avellaneda iz Francuske i orguljaš Michele Papadia iz Italije.
Karte su u prodaji na Blagajni DOB-a, po cijeni od 10 eura.

Koncert počinje u 21:00.Objavljeno 11.03.2010.

Vremeplov

Volim glazbu iz osobnih razloga. Uvijek osjećam da je odlično ako se divim i uživam u onome što stvaram jer će se onda, pretpostavljam, i drugima svidjeti.
Ry Cooder