Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Aquarius Records slavi 15 godina!

Aquarius Records slavi 15 godina!”Glazba pridonosi čarobnosti svijeta. Volimo je, hvalimo, a ponekad i kudimo no sve zato da bi bila još kvalitetnija. Vjerujemo da je neizostavni dio osobnosti, ima moć ljubavi, vještinu zavođenja, snagu buđenja emocija. U stanju je raspametiti nas, nasmijati i rasplakati. Nemoguće je uhvatiti je, a opet - sveprisutna je.

Ako pjevati i svirati znači letjeti onda smo njenim bilježenjem na nosaču zvuka uspjeli dohvatiti taj let i podijeliti trud glazbenika s Vama. Zapravo, to s iznimnim zadovoljstvom i ljubavlju činimo već 15 godina, a ovu značajnu obljetnicu slavit ćemo cijele godine - objavom najznačajnijih izdanja iz našeg kataloga i koncertima” ističu iz Aquarius Recordsa.

Slavljeničku ediciju pod nazivom ”Aquarius 15 godina” koncipirali su u tri serije sa po pet izdanja. Izdanja prve serije nose podnaslov ”Backup”, a svako pojedino izdanje sastoji se od dva originalna CD albuma. Od ovog tjedna u dućanima možete potražiti reizdanja nekih od ključnih albuma u nakladi Aquarius Recordsa, u kolekcionarskom Digipack pakiranju, po izuzetno razumnoj cijeni od 79,00 kn za dvostruki CD.

Ideja se začela još sredinom 90-ih kada je grupica entuzijasta koja se okupljala u klubu Aquarius pokrenula festival ”Lagano, Lagano”. Istovremeno, rađala se ideja o osnivanju diskografske kuće. Festival je promovirao mlade snage klupske scene, a neki od sjajnih rezultata vidljivi su u glazbi koju su stvorili Cubismo, Songkillers, The Bastardz, Mayales....i većina je pod okriljem Aquariusa objavila svoje prve albume i pridonijela prepoznatljivom urbanom zvuku i imidžu koji kuća njeguje. Neka ostane zabilježeno i da je prvo izdanje bio maxi singl Bastardza ”Your Love”.

Otada do danas Aquarius Records objavio je više od 300 izdanja, među kojima nekih od najvećih zvijezda domaće scene kao što su Cubismo, Jinx, Oliver Dragojević, Nina Badrić, Massimo, Tedi Spalato, Songkillers, Marko Tolja.

Aquarius 15 godina:
2CD - BACKUP; Razni izvođači: Lagano lagano & Lagano lagano remiksirano (CD 310-10)
2CD - BACKUP; Jinx: Sextaszy & Second hand? (CD 311-10)?
2CD - BACKUP; Songkillers: Fleka & Cosmic (CD 312-10)
2CD - BACKUP; Mayales: Svima želim raj za sve & Kristijan Beluhan: Skretanje (CD 313-10)
2CD - BACKUP; Los Caballeros: Fiesta Mexicana & Coleccion Bailable (CD 314-10)

Objavljeno 11.05.2010.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix