Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Arsen gost Massimu u Beogradu!

Arsen gost Massimu u Beogradu!Čuveni kantautor Arsen Dedić biće specijalni gost Masima Savića na njegovom tradicionalnom prednovogodišnjem koncertu 21.12.2010. u beogradskom Sava centru.

”Kada pjevam sa Arsenom to je najjednostavnije objasniti sa - gledate i slušate maestra Arsena i njegovog šegrta Masima! Nas dvojica dugo već surađujemo, respektujemo se, i često su me pitali kada ćemo zajedno nešto otpjevati. Dugo se čekalo, ali konačno smo snimili duet”, kaže oduševljeni Masimo.

Arsen i Masimo su zajednički otpjevali pesmu ”Za jednom kapi čistog života”, za koju je na stihove pjesnika Gustava Krkleca (1899-1977) muziku napisao Antun Tomislav Šaban.

Uskoro bi se trebao pojaviti spot za njihov duet, a pjesma ”Za jednom kapi čistog života” našla se na nedavnom Šabanovom istoimenom jazz albumu na kome je angažirao brojne hrvatske pjevače poput Damira Urbana, Gigbonija i drugih.

Dedić je autorski doprinjeo prethodnom Savićevom albumu u naslovnoj ”Sunce se ponovo rađa” (2008), a sada kada su konačno zapjevali zajedno, Masimo suradnju opisuje s - ”Fenomenalno!”

”Arsen je došao na snimanje pripremljen sa napisanim notama i spremnom partiturom. Najprije sam pjevao sam pjesmu. U refrenu sam donju tercu pjevao sam sebi, koja je bila veliki izazov, jer je komplicirana za pjevanje. Mislio sam kako li će to Arsen? Međutim on je to otpjevao od prve, vrlo lako, tako da sam se iznenadio. Radi se o enormnom talentu. Otpjevao je kao od šale!”, ističe Masimo.

Objavljeno 18.11.2010.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com