Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Britanska koncertna atrakcija Muse 9. listopada u Zagrebu

Britanska koncertna atrakcija, grupa Muse, nastupit će premijerno u Zagrebu 9. listopada u KC Dražen Petrović i time hrvatsku metropolu uvrstiti na listu od samo 12 europskih gradova aktualne europske turneje. Bend čine Matthew Bellamy (gitara-vokal), Chris Wolstenholme (bas) i Dominic Howard (bubanj), a Muse su osnovali 1997. godine u malom engleskom gradiću Teignmouth.

Muse su od početka karijere bili ”drugačija” grupa, opčinjenost svemirom je i prije bila prisutna u njihovoj glazbi, no na posljednjem albumu ”Black Holes and Revelations” ta opčinjenost je stavljena u prvi plan, što je vidljivo i iz imena albuma i nekih pjesama, poput ”Supermassive black hole” I ”Knights of Cydonia” (Cydonia je inače područje na Marsu).

Uspjeh je počeo potpisivanjem za Maverick Records i izdanjem albuma prvijenca ”Showbiz” 1999. godine. Bend je nagrađen mnogim glazbenim nagradama poput onih od strane magazina NME i Q, te nagrade Vodafon Live Music Awards. 16. lipnja ove godine održali su dva koncerta na novom londonskom Wembley Stadionu kapaciteta 75.000 posjetitelja. Razlog - prvi se koncert rasprodao u samo tri dana. Cijena ulaznice za zagrebački koncert kreće se između 250 i 280 kuna. Više o grupi na internet stranici www.muse.mu.

Objavljeno 13.08.2007.

Vremeplov

Svirajući s ljudima raznolikih izričaja čovjek širi vidike, a Rijeka ima pregršt kvalitetnih glazbenika koji imaju što za reći.
Vedran Križan (Manofon), intervju za RiRock.com