Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bruce Springsteen zatvara stadion Giantsa

Bruce Springsteen zatvara stadion GiantsaNajslavniji stanovnik New Jerseyja Bruce Springsteen će sa svojim E Street Bandom zatvoriti znameniti stadion Giantsa.

Zatvaranje stadiona obilježiti će s tri koncerta koje će se održati 30. rujna te 2. i 3. listopada, nakon čega će meka ”footballa” u New Jerseyu biti srušena. Prije toga, točnije već idućeg tjedna, ”Boss” dolazi u Europu, gdje će ljeto provesti nastupajući, između ostalog, i na nekolicini open-air festivala.

Prije pohoda na Veliku Britaniju, izdat će i kompilaciju najvećih hitova namijenjenu isključivo europskom tržištu. Najzanimljivije stvari naći će se na bonusu koji sadrži koncertne snimke ”Because The Night” i ”Fire”, dosad nabavljive samo na koncertom box-setu ”Live 1975-1985”. Na aktualnoj turneji, kao što vjerojatno znate, Bruce promovira posljednji studijski album ”Working On a Dream”.

Objavljeno 28.05.2009.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)