Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bruce Springsteen zatvara stadion Giantsa

Bruce Springsteen zatvara stadion GiantsaNajslavniji stanovnik New Jerseyja Bruce Springsteen će sa svojim E Street Bandom zatvoriti znameniti stadion Giantsa.

Zatvaranje stadiona obilježiti će s tri koncerta koje će se održati 30. rujna te 2. i 3. listopada, nakon čega će meka ”footballa” u New Jerseyu biti srušena. Prije toga, točnije već idućeg tjedna, ”Boss” dolazi u Europu, gdje će ljeto provesti nastupajući, između ostalog, i na nekolicini open-air festivala.

Prije pohoda na Veliku Britaniju, izdat će i kompilaciju najvećih hitova namijenjenu isključivo europskom tržištu. Najzanimljivije stvari naći će se na bonusu koji sadrži koncertne snimke ”Because The Night” i ”Fire”, dosad nabavljive samo na koncertom box-setu ”Live 1975-1985”. Na aktualnoj turneji, kao što vjerojatno znate, Bruce promovira posljednji studijski album ”Working On a Dream”.

Objavljeno 28.05.2009.

Vremeplov

S jedne strane riječka scena je vrlo živahna, ali s druge i vrlo alternativna i samodostatna... Mislim da tajna riječkog rocka leži u otvorenosti grada za sve stilove.
Vava Simčić