Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

David Bowie kao Lego kockica

David Bowie kao Lego kockicaLegendarni rock kameleon David Bowie pridružio se listi pomno odabranih izvođača koji su dobili svoje figure u obliku planetarno popularnih dječjih Lego kockica.

Naime, poznat po radikalnim promjenama imidža, ovih je dana učinjen besmrtnim - kada se u obliku poznatih kockica pojavio u novoj verziji MTV-eve video igre ”Lego: Rock Band” čije se izdanje očekuje tijekom sljedećega mjeseca.

Iako možda neće biti prepoznat odmah na prvi pogled, fizička podudarnost bit će više nego očita - kada se pogledaju njegove dvije različite očne šarenice.

U igri će biti iskorišteni instrumenti identični onima u igrama ”Guitar Hero” i ”Rock Band”, a među ostalim glazbenim zvijezdama koje će u njoj također doživjeti svoje uprizorenje u obliku popularnih kockica naći će se i legendarni američki punk-rocker Iggy Pop.

Objavljeno 24.10.2009.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)