Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dogma promovira album u Purgeraju

Dogma promovira album u PurgerajuPulska grupa Dogma nedugo nakon što je zasjela na prvo mjesto nacionalne glazbene top ljestvice ”VIP Music Club LP” s video spotom za drugi singl ”Parapapa” dolazi u zagrebački klub Purgeraj! U utorak 20.10. od 21 sat, Dogma će održati koncert kojim će promovirati svoj novi album pod nazivom ”3”.

Album je sniman u studiju ”Partyzan” - Pula (ton majstor i editiranje: Ivo Lorencin), mixan u renomiranom studiju ”Metro” - Ljubljana (mixao: Iztok Černe). Mastering je napravljen u studiju ”West West Side Music” - New York, U.S.A., a masterirala ga je Kim Rosen. Produkciju albuma potpisuje Edi Cukerić.

Grupa Dogma u svojoj je karijeri održala preko 200 koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji, među kojima su nastupi s poznatim glazbenim imenima kao što su Jamiroquai, Kosheen i James Brown.

Upad: 20 kn

Objavljeno 16.10.2009.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban