Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF – U zemlji i inozemstvu

DORF – U zemlji i inozemstvuFestival dokumentarnog rock filma – DORF ulazi u iznimno bogat završetak jedne zanimljive godine. Brojna gostovanja diljem Hrvatske i susjednih zemalja u mjesecu studenom – Čakovec, Zrenjanin, Slavonski Brod, Vukovar i Skopje - potvrđuju da postoji veliko zanimanje za program festivala i žanr dokumentarnog glazbenog filma.

Započeo je u Čakovcu 04.11., gdje su u sklopu Friška figa film festivala, na Maloj sceni Centra za kulturu, prikazana 4 filma.

Potom su se u Zrenjaninu, u klubu Klupče 06.- 08.11. premijerno predstavili zrenjaninskoj publici izborom od 8 filmova prikazanih na DORF-u.

Već tradicionalno predstavljanje prijateljima u Slavonskom Brodu biti će 14., 21. i 28.11. u Arta Clubu, s početkom u 18 sati.

Publika u Skopju, treće predstavljanje DORF filmova imat će 20.- 26.11.2009. na Internacionalnom festivalu europskog filma Cinedays 2009 projekcijama 9 filmova u izboru direktora DORF Festivala Toni Šarića.

Završetak gostovanja za ovaj mjesec biti će u u Vukovaru, u Hrvatskom domu – svi koji dođu imat će priliku 27.-28.11. pogledati 3 filma (uz gosta u subotu Antu Perkovića!), a suradnja će se nastaviti i u mjesecima koji slijede.

Podsjećamo da je otvoren natječaj za prijave na DORF 2010. Više detalja na službenoj stranici Festivala.

Objavljeno 11.11.2009.

Vremeplov

U Hrvatskoj je daleko bolji standard nego u Bosni, socijalna država tu kol’ko tol’ko funkcionira, ali ljudi su isfrustrirani jer su do sada trebali brojati eure a broje - dlake.
Edo Maajka, intervju za RiRock.com