Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DORF – U zemlji i inozemstvu

DORF – U zemlji i inozemstvuFestival dokumentarnog rock filma – DORF ulazi u iznimno bogat završetak jedne zanimljive godine. Brojna gostovanja diljem Hrvatske i susjednih zemalja u mjesecu studenom – Čakovec, Zrenjanin, Slavonski Brod, Vukovar i Skopje - potvrđuju da postoji veliko zanimanje za program festivala i žanr dokumentarnog glazbenog filma.

Započeo je u Čakovcu 04.11., gdje su u sklopu Friška figa film festivala, na Maloj sceni Centra za kulturu, prikazana 4 filma.

Potom su se u Zrenjaninu, u klubu Klupče 06.- 08.11. premijerno predstavili zrenjaninskoj publici izborom od 8 filmova prikazanih na DORF-u.

Već tradicionalno predstavljanje prijateljima u Slavonskom Brodu biti će 14., 21. i 28.11. u Arta Clubu, s početkom u 18 sati.

Publika u Skopju, treće predstavljanje DORF filmova imat će 20.- 26.11.2009. na Internacionalnom festivalu europskog filma Cinedays 2009 projekcijama 9 filmova u izboru direktora DORF Festivala Toni Šarića.

Završetak gostovanja za ovaj mjesec biti će u u Vukovaru, u Hrvatskom domu – svi koji dođu imat će priliku 27.-28.11. pogledati 3 filma (uz gosta u subotu Antu Perkovića!), a suradnja će se nastaviti i u mjesecima koji slijede.

Podsjećamo da je otvoren natječaj za prijave na DORF 2010. Više detalja na službenoj stranici Festivala.

Objavljeno 11.11.2009.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)