Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Human Rights Film Festival!

Human Rights Film Festival!Human rights film festival (HRFF), festival filma o ljudskim pravima, održava se od 7. do 13. prosinca 2009. u zagrebačkom kinu Europa, u organizaciji Multimedijalnog instituta i Udruženja za razvoj kulture „URK“. Selekcija iz programa će istodobno biti prikazana i u riječkom Art-kinu Croatia, u suradnji s udrugom Filmaktiv.

U svom sedmom izdanju festival će posebno istaknuti pitanje borbe za socijalna prava, što je u trenutku kada se u ime ekonomske krize prava ograničavaju ili u potpunosti ukidaju goruća tema.

U sklopu filmskog programa ćemo prikazati naslove koji borbu oko socijalnih prava ne uzimaju kao svugdje istu reakciju na brutalno izrabljivanje, već ih predstavljaju u mnoštvu različitih strategija protiv društvene eksploatacije. Bilo da se radi o radničkim pravima, subverziji dominantnih medijskih kanala, borbi za javni prostor u gradovima ili seljačkim i studentskim bunama.

Festival će se tim, ali i drugim bitnim temama vezanima uz kršenje i promicanje ljudskih prava približiti raznovrsnim programom igranog i dokumentarnog filma, kao i istaknutim segmentom predavanja, diskusija i izložbe o borbi za gradski prostor.

Objavljeno 28.11.2009.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)