Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”I Am Ozzy” - memoari Ozzyja Osbournea

”I Am Ozzy” - memoari Ozzyja OsbourneaHeavy metal pionir Ozzy Osbourne 1. listopada će objaviti biografiju naziva ”I Am Ozzy”. Memoari spaljenog rokera najprije će izaći samo na području Velike Britanije, dok o distribuciji u ostatku svijet zasad nema informacija.

”Knjigom se planiram obračunati sa svim stvarima koje me već godinama progone. Smrtonosne kombinacije droge i alkohola 30 sam godina uzimao svaki dan, preživio sam direktan sudar s avionom, bio sam optužen za ubojstvo... Onda sam se svega toga riješio i zamalo poginuo kad sam prije nekoliko godina pao s bicikla. Ljudi me pitaju kako sam još živ, a ja stvarno ne znam što bih im odgovorio. Zato sam i napisao memoare”, prokomentirao je Ozzy.

U autobiografiji će se naći poglavlje o Ozzyjevom odrastanju na ulicama Sheffielda, priča kako je sa svojim Black Sabbathima izmislio heavy metal. Na stranicama knjige naći će se i Osbourneova večera s američkim predsjednikom Georgeom Bushom, te incident prilikom kojeg je zabunom odgrizao glavu živom šimišu.

Objavljeno 27.07.2009.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica