Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Killingjazzhardcorebaby u zagrebačkom Domu Željezničara

Killingjazzhardcorebaby u zagrebačkom Domu ŽeljezničaraKillingjazzhardcorebaby, travnički bend koji je pobijedio na velikom regionalnom festivalu Nektar Demo Fest 2008. u Banja Luci dolazi u Zagreb predstaviti se po prvi puta tamošnjoj publici.

Dinamičan prvi singl s albuma ’Track One’, pjesma ’Malo sutra’ već se vrti u radijskim programima diljem Hrvatske, a istoimeni spot na programu HRT-a u emisiji Vip Music Club LP na čijoj top listi već tjednima zauzima visoko mjesto.

Svoj prvi album ’Track One’ KJHCB objavili su tijekom ljeta ove godine u izdanju Dallas Recordsa, nakon što su prošle godine u izuzetno jakoj konkurenciji od 40-tak demo bendova na Nektar Demo Festu odnijeli pobjedu te ovoga ljeta dijelili pozornicu na istom festivalu s Asian Dub Foundation.

Odličnu sviračku vještinu, autorsku inventivost, specifičan zvuk, energičan nastup i sjajnu komunikaciju s publikom koju atraktivna pjevačica Ivana Brdar suvereno drži u šaci pokazat će 14. studenog u Domu Željezničar u Trnjanskoj 1 ispred grupe Letu štuke.

Prvo koncertno predstavljanje u Zagrebu zasigurno će privući sve ljubitelje zanimljivog glazbenog izričaja koji KJHCB njeguju kombinirajući elektroniku, rock, funk, te mnoštvo drugih utjecaja u vlastiti crossover zvuk.

Početak koncerta zakazan je za 21.00 sati, a karte se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 70,00 kn, a na dan koncerta po 80,00 kn na blagajni kluba Željezničar, Dallas Music Shopu, Dancing Bearu i Dirty Old Shopu.

Objavljeno 10.11.2009.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com