Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Killingjazzhardcorebaby u zagrebačkom Domu Željezničara

Killingjazzhardcorebaby u zagrebačkom Domu ŽeljezničaraKillingjazzhardcorebaby, travnički bend koji je pobijedio na velikom regionalnom festivalu Nektar Demo Fest 2008. u Banja Luci dolazi u Zagreb predstaviti se po prvi puta tamošnjoj publici.

Dinamičan prvi singl s albuma ’Track One’, pjesma ’Malo sutra’ već se vrti u radijskim programima diljem Hrvatske, a istoimeni spot na programu HRT-a u emisiji Vip Music Club LP na čijoj top listi već tjednima zauzima visoko mjesto.

Svoj prvi album ’Track One’ KJHCB objavili su tijekom ljeta ove godine u izdanju Dallas Recordsa, nakon što su prošle godine u izuzetno jakoj konkurenciji od 40-tak demo bendova na Nektar Demo Festu odnijeli pobjedu te ovoga ljeta dijelili pozornicu na istom festivalu s Asian Dub Foundation.

Odličnu sviračku vještinu, autorsku inventivost, specifičan zvuk, energičan nastup i sjajnu komunikaciju s publikom koju atraktivna pjevačica Ivana Brdar suvereno drži u šaci pokazat će 14. studenog u Domu Željezničar u Trnjanskoj 1 ispred grupe Letu štuke.

Prvo koncertno predstavljanje u Zagrebu zasigurno će privući sve ljubitelje zanimljivog glazbenog izričaja koji KJHCB njeguju kombinirajući elektroniku, rock, funk, te mnoštvo drugih utjecaja u vlastiti crossover zvuk.

Početak koncerta zakazan je za 21.00 sati, a karte se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 70,00 kn, a na dan koncerta po 80,00 kn na blagajni kluba Željezničar, Dallas Music Shopu, Dancing Bearu i Dirty Old Shopu.

Objavljeno 10.11.2009.

Vremeplov

Sviram samo blues i znam da od toga neću zaraditi neke novce. Zato me samo to i zanima.
Howlin’ Wolf