Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Marijan Ban u Tvornici kulture

Marijan Ban u Tvornici kultureU subotu 14. 3. 2009. Marijan Ban dolazi ponovno u Tvornicu otpjevati svoj najveći hit ’Morska vila’ čije su riječi zadnjih mjeseci prelazile preko usana cijele Hrvatske, a sve zbog ovaj puta rukometne groznice.

Osim trenutno najzanimljivije ’Morske vile’ Ban nudi i druge hitove iz bogatog repertoara Daleke obale te solističke karijere. Tu su ’80te’, ’Di si ti’, ’Sa mi je ža’, ’14 palmi’, ’Tonka’ i još mnoge druge pjesme koje će nam bar na kratko udahnuti osjećaj topline, sunca i mora.
Daleka obala i njihov pjevač Marijan Ban postali su poznati 1990. godine te se od tada predvodnik grupe počinje profesionalno baviti glazbom. Iste godine grupa je objavila svoj prvi album ’Daleka obala’, koji je donio velike hitove: ’Četrnaest palmi’, ’Tonka’ i ’Daleka obala’.

Na sljedećem albumu ’Ludi mornari dolaze u grad’, iz 1992. godine, objavljeni su hitovi poput pjesme ’Od mora do mora’. Sljedeći je album, ’Mrlje’, izdan 1993. godine, a album ’Morski pas’ 1994. godine, na kojem su objavljeni veliki hitovi: ’Nema te’ i ’Morska vila’.
Uslijedili su albumi ’Di si ti’ 1997. godine i posljednji ’1999-2000’, objavljen 1999. godine.

’Staro zlato’ prvi je samostalni album Marijana Bana, objavljen 2003. godine. Na ovom albumu Ban je otpjevao redom sve pjesme drugih izvođača, osim pjesme ’U modroj zori’, koju je osobno napisao dok je pjevao u Dalekoj obali.

Cijena ulaznice je 60 kn u pretprodaji, a iste možete kupiti na svim pred prodajnim mjestima Eventima te u zagrebačkom Profil Megastoreu i na blagajni Tvornice. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 80 kn.

Objavljeno 13.03.2009.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)