Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Metalcamp & Magic Circle Festival @ Tolmin

Metalcamp & Magic Circle Festival @ Tolmin Ljubitelji metala imaju se razloga radovati ljetu. Početkom srpnja sve će treštati i odzvanjati od ’’teškog“ zvuka u susjednoj nam Sloveniji. Od 5. do 10. Srpnja 2010. Tolmin će ponovno ugostiti Metalcamp, sada već tradicionalni metal festival, koji ulazi u svoju sedmu godinu postojanja i kojeg pohode deseci tisuća ljudi iz čitave Europe.

Apocalyptica, Slayer, Hammerfall, Dimmu Bogir, Kreator, Blind Guardian, Motörhead, Nightwish, Cradle of Filth.... samo su neki od brojnih bendova koji su svirali u našem susjedstvu, a postava neće razočarati ni ove godine. Behemoth, Cannibal Corpse, Overkill i ponovno oformljeni Immortal tek su kap u moru bendova koji će prodrmati regiju kroz dva mjeseca. Kampiranje, plaža i metal: kombinacija koja se samo poželjeti može.

Ali to nije sve. Dan nakon završetka Metalcampa, 11. srpnja, na istom će se mjestu održati Magic Circle Festival koji se, nakon tri godine Njemačke, seli u našu blizinu. Headliner je, kao i uvijek, legendarni Manowar, alfa i omega epic metala. Njihov nastup, koji rijetko traje manje od tri sata, zakazan je odmah nakon prijenosa finala svjetskog nogometnog prvenstva iz Južnoafričke Republike. Da, Magic Circle Festival spaja nogomet i metal!

Uz goste poput švedskog melodic death metal benda Archenemy i norveško-američkog power metal benda Kamelot, Magic Circle je nezaobilazan za sve fanove epskog i simfoničnog u metalu.

Karte za ova dva festivala prodaju se odvojeno i broj im je ograničen tako da svi vi koji mislite uživati u „hard and heavy“ ovog ljeta, zgrabite svoje ulaznice što prije, inaće ćete požaliti.

Službene stranice festivala možete pogledati na ovom linku.


Objavljeno 10.05.2010.

Povezani članci

Vremeplov

Od sebe očekujem duplo od onoga što očekujem od drugih.
James Brown