Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Muse u zagrebačkom Domu sportova 9. listopada

Koncertni giganti iz Britanije Muse, nastupiti će u Zagrebu, 09. listopada u Domu sportova i time našu metropolu uvrstiti u još jednu destinaciju kroz koji će prohujati snažan zvučni zid alter pop-rocka ovog sjajnog trija.

Bend je osnovan ne tako daleke 1997. godine, a vrata glazbenog svijeta otvorila su im se potpisivanjem ugovora za Maverick Records i izdanjem albuma prvijenca ‘Showbiz’ (1999.).

Posljednji album ˝Black Holes and Revelations˝ smatra za njihovo najsjajnije i najambicioznije izdanje do sad. Diljem svijeta, album i singlovi s njega zasjedali su na samom vrhu top ljestvica, a bend je nagrađen mnogim presižnim glazbenim nagradama uključujući NME, Q i Vodafon Live Music Awards. Više o bendu na www.muse.mu.

Objavljeno 10.09.2007.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal