Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi McCartneyev album - hommage Beatlesima i Lennonu

 Novi McCartneyev album - hommage Beatlesima i LennonuNovim albumom i DVD-om ”Good Evening New York City”, koji će se u Velikoj Britaniji u prodaji pojaviti 7. prosinca, legendarni britanski pjevač Paul McCartney želi odati počast ”Beatlesima”, osobito Johnu Lennonu, prenose mediji.

”Ovo je način da se opet sjetimo Beatlesa i odamo počast umrlim članovima grupe, Johnu Lennonu i Georgeu Harrisonu, kao i mojoj pokojnoj supruzi Lindi. Način je to da obnovimo kontakt s njima. Pomalo je tužno i izaziva snažne emocije”, rekao je 67-godišnji McCartney.

Nova pjesma s albuma ”Here Today” posebno je napisana u znak sjećanja na Lennona. ”Snimajući video snimku želio sam javno reći da sam ga jako cijenio i volio kao prijatelja. To nisam mogao kada sam imao 18 godina, jer si nisam smio dopustiti javno iskazivanje osjećaja, a danas mogu”, rekao je legendarni Beatle.

Njegov novi album sadrži dijelovi s triju koncerata održanih u New York’s City Fieldu, u srpnju 2009., na bivšem Shea stadionu, gdje su Beatlesi 1965. održali svoj prvi američki koncert.

Objavljeno 02.12.2009.

Vremeplov

Provincija je samo stanje duha. Glazba je samo jednim dijelom stvar zemljopisnih korijena, ostatak je umijeće slušanja i primanja utjecaja svih vrsta. Ne samo glazbenih.
Livio Morosin