Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Paul Young prvi puta u Beogradu!

Paul Young prvi puta u Beogradu!Legendarni britanski glazbenik Paul Young, po prvi put u svojoj karijeri održati će koncert pred beogradskom publikom u Sava Centru, 17. 02. 2010. godine u organizaciji Multimedia Concerts.

Paul Young je rođen 1956. u Lutonu, a karijeru je započeo u lokalnom bendu ”Kat Kool & Kool Kats”. Krajem sedamdesetih je postao pevač grupe ”Streetband”, a zatim je osnovao sastav ”Q-Tips” s kojim nije imao previše uspjeha.

U srpnju 1983. objavio je debitantski solo album ”No Parlez” koji je zauzeo prvo mjesto na britanskoj listi albuma, a veliki hitovi su postale numere ”Wherever I Lay My Heat” (obrada pjesme Marvina Geja), ”Come Back and Stay” i ”Love of the Common People”.

Velika svjetska zvijezda Paul Young postaje nakon ploče ”The Secret of Association” s koje se izdvojio veliki hit ”Everytime You Go Away” kao i numera ”I’m Gonna Tear Your Playhouse Down”.

Do kraja osamdesetih Young je objavio još dva albuma koja su obilježili mega hitovi ”Don’t Dream Is Over”, obrada numere grupe ”Crowded House”, i ”Senza una donna”, duet sa talijanskim pjevačem Cukerom.

Seriju hitova Pol Jang je nastavio 1991. s pjesmom ”What Becomes of the Brokenhearted” koja je korištena u sjajnom filmu ”Vreli dani u Alabami”.

Prije Paul Younga, svoj autorski recital u trajanju od 40 minuta održati će beogradski klavijaturista Aleksandar Saša Lokner, član Bajaginih Instruktora. Lokner će promovirati svoj novi album.

Koncert počinje u 20:30 sati.

Cijena ulaznica 22, 27, 32, 37 eura.


Objavljeno 09.02.2010.

Vremeplov

Rijeka je oduvijek, čini mi se, iskazivala težnju da bude grad koji nudi ”nešto više”.
Dražen Zima, urednik i voditelj (Svid radio, Rijeka)