Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pearl Jam poklanja!!!

Pearl Jam poklanja!!!Rekorderi po broju službenih bootleg izdanja - Pearl Jam, još jednom su odlučili na potez koji veseli sve koji planiraju kupiti njihov novi album.

Novi album ”Backspacer” izlazi 18. rujna, a svi koji ga kupe dobiti će mogućnost s interneta skinut dva kompletna koncerta s američkog dijela turneje.

S kupnjom CD-a i ubacivanjem u računalo, dobije se pristupni kod za brojne downloade, koji sadržre dodatnih pet sati koncerata iz američkih gradova. Pristupni kod također će biti moguće dobiti uz kupnju digitalnog izdanja na iTunesu ili GetMusic.com.

Objavljeno 16.09.2009.

Vremeplov

Volim Rijeku i rado i često dolazim u vaš grad jer mi je Rijeka jedan od najdražih i najživahnijih gradova u Hrvatskoj. Ne samo zbog jako aktivne i atraktivne glazbene, pogotovo rock scene i drugih kulturnih zbivanja, što je jako interesantna stvar za svakog novinara koji se bavi glazbom, nego i zbog duha stanovništva koji meni izuzetno odgovara. Rijeka je jedini grad, ne samo u Hrvatskoj, koja je artikulitrala rock kao gradski brand, kao dio gradskog identiteta.
Ante Batinović, novinar i glazbeni kritičar