Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sejo u zrenjaninskom kazalištu!

Sejo u zrenjaninskom kazalištu!Legendarni šef Zabranjenog pušenja Sejo Sekson biti će specijalni gost na premijeri predstave Vladimira Đurđevića ”Zbogom žohari! (Balada o Pišonji i Žugi)”, koja će biti izvedena 20.11.2010. na sceni zrenjaninskog Narodnog kazališta ”Toša Jovanović”.

Predstava Slađane Kilibarde je prva premijera Dramske scene zrenjaninskog kazališta u ovoj sezoni.

Prošlo je 23 godine od 1987. kad je objavljen album grupe Zabranjeno pušenje ”Pozdrav iz zemlje Safari”. Jedna od pjesama zbog koje je taj album ušao u antologiju jugoslovenskog rock’n’rola je i pjesma ”Pišonja i Žuga”.

Prilično je nepotrebno suviše pisati o toj pjesmi jer danas gotovo da i ne postoji ljubitelj rok muzike na ovim prostorima koji tu pjesmu ne zna napamet. Pjesma je bila inspiracija mnogim naraštajima, a dočekali smo i da njeni glavni junaci budu i glavni junaci jedne kazališne predstave.

U predstavi inspiriranoj pjesmama Zabranjenog pušenja glume Ivan Đorđević (Pišonja), Dejan Karlečik (Žuga), Edit Tot (Amila), Sanja Radišić (Nensi), Dragan Đorđević (Murga drot), Mirko Pantelić (Slavko Pjevač), Miljan Vuković (Lepi) i Pavle Pekić (Guzonjin sin).

Nakon premijere predstave, u Pozorišnom klubu “Zeleno zvono” u Zrenjaninu, od 22:00 održati će se ”Zabranjene karaoke” u režiji čuvenog animatora Boki-Karaoke, gdje će kao specijalni gosti večeri sudjelovati Sejo i Igor Brakus, autor emisije “Brakus od 3 do 5” radija B92.

Objavljeno 17.11.2010.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)