Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tarja Turunen u zagrebačkoj Tvornici

Tarja Turunen u zagrebačkoj TvorniciBivša pjevačica popularne finske metal skupine ’’Nightwish’’ Tarja Turunen, posjetit će 06. listopada 2009. zagrebačku Tvornicu u sklopu turneje ’’Final Storm Tour’’ na kojoj predstavlja posljednji samostalni album ’’My Winter Storm’’.

Nakon uspješnog nastupa finske skupine Nightwish u travnju ove godine, Hrvatsku će posjetiti i bivša pjevačice te metal skupine Tarja Turunen na zasigurno veliko oduševljenje fanova koji smatraju da finska grupa jednostavno više nije ista bez nje. A uskočiti u cipele ove atraktivne crnke koju je čak i finska predsjednica i imenjakinja Tarja Halonen nazvala glasom Finske, zasigurno nije lako. To najbolje zna i nova pjevačica Anette Olzon koju često uspoređuju s Tarjom, a mnogi fanovi su jednostavno iz protesta prestali slušati Nightwish nakon njezina odlaska.

Ulaznice po cijeni od 180 kuna kreću u prodaju 06. srpnja na svim prodajnim mjestima Ticketproa kao i putem njihove web stranice .

Objavljeno 30.08.2009.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)