Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Hours predgrupa U2-a u Zagrebu

The Hours predgrupa U2-a u ZagrebuLondonski indie pop-rock dvojac The Hours novo je ’’ime’’ koje će uz Snow Patrol nastupiti prije U2-a na oba zagrebačka koncerta (9. i 10. kolovoza). The Hours će na Maksimirskom stadionu promovirati novi album ”See The Light”, inače drugim u njihovoj petogodišnjoj karijeri.

Iz imena The Hours kriju se dva respektabilna imena - Antony Genn za mikrofonom, nekoć član skupina Elastica i Pulp, te Martin Slattery za klavirom, svirao s Black Grape, a obojica su činila postavu The Mescalerosa - benda legende punka Joea Strummera.

Hrvatskoj publici predstavit će se s dodatnih pet članova na pozornici a uz novi materijal predstavit će i uspješnice s prvog albuma ”Narcissus Road”.


Objavljeno 09.06.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)