Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Orange Strips goes west

U subotu 2. prosinca u ranim jutarnjim satima The Orange Strips iz Labina krenuli su na svoju prvu međunarodnu turneju, koja će obuhvatiti 7 nastupa u 6 gradova u Belgiji, Engleskoj i Škotskoj. Ovaj svakako značajan uspjeh jednog hrvatskog benda uvelike uvečava činjenica da su cjelokupnu turneju dogovorili kao demo bend, bez podrške izdavača ili promotora, oslanjajući se isključivo na vlastiti rad i kvalitetu pjesama.

Po povratku u Hrvatsku, do kraja ove godine The Orange Strips očekuju još dva domaća nastupa, od kojih je prvi u subotu, 16.12. u Rijeci, u klubu Big Rock Mama, dok tjedan dana kasnije sviraju u svom Labinu, na već tradicionalnom Christmas Rock festivalu, uz Urbana & 4 i još par imena domaće scene, dok u siječnju 2007. već slijedi mini-turneja po Sloveniji.

O bendu i nastupima više možete saznati na njihovim MySpace stranicama kao i na službenom web siteu www.theorangestrips.com.

Objavljeno 06.12.2006.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)