Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tomislav Goluban niže priznanje za priznanjem

Tomislav Goluban niže priznanje za priznanjem6.4.2009. je u dvorani Boogaloo, na 13. dodjeli nagrada Status za najviše instrumentalističke dosege u prošloj godini, svoj prvi Status osvojio usnoharmonikaš Tomislav Little Pigeon Goluban.

Nagradu je primio za vrhunsko umijeće i vještinu sviranja u okviru zabavne, pop-rock i urbane glazbe u kategoriji ostali instrumenti. Tako je Goluban postao prvi zagorski glazbenk ikada nagrađen nagradom Status.

Istovremeno, Goluban je nominiran i za nagradu Porin u kategoriji novi izvođač godine.
No to nije sve. Očito je za Little Pigeona ova godina odlično krenula. Nakon što je u veljači bio prvi Hrvat koji je zastupao blues udrugu ”Hrvatske blues snage” (HBS) na 25. jubilarnom svjetskom blues natjecanju ”International Blues Challenge” u Memphisu, uz osvojeni Status i prvu nominaciju za Porin - ovih su dana došla još dva priznanja iz inozemstva: službeni poziv da krajem srpnja nastupi na najvećem europskom blues festivalu u norveškom gradu Notoddenu te odlična recenzija njegova zadnjeg albuma Mr.B. (Aquarius Records/Spona, 2007.) u američkom glazbenom časopisu Sing Out!

Objavljeno 11.04.2009.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer