Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tomislav Goluban niže priznanje za priznanjem

Tomislav Goluban niže priznanje za priznanjem6.4.2009. je u dvorani Boogaloo, na 13. dodjeli nagrada Status za najviše instrumentalističke dosege u prošloj godini, svoj prvi Status osvojio usnoharmonikaš Tomislav Little Pigeon Goluban.

Nagradu je primio za vrhunsko umijeće i vještinu sviranja u okviru zabavne, pop-rock i urbane glazbe u kategoriji ostali instrumenti. Tako je Goluban postao prvi zagorski glazbenk ikada nagrađen nagradom Status.

Istovremeno, Goluban je nominiran i za nagradu Porin u kategoriji novi izvođač godine.
No to nije sve. Očito je za Little Pigeona ova godina odlično krenula. Nakon što je u veljači bio prvi Hrvat koji je zastupao blues udrugu ”Hrvatske blues snage” (HBS) na 25. jubilarnom svjetskom blues natjecanju ”International Blues Challenge” u Memphisu, uz osvojeni Status i prvu nominaciju za Porin - ovih su dana došla još dva priznanja iz inozemstva: službeni poziv da krajem srpnja nastupi na najvećem europskom blues festivalu u norveškom gradu Notoddenu te odlična recenzija njegova zadnjeg albuma Mr.B. (Aquarius Records/Spona, 2007.) u američkom glazbenom časopisu Sing Out!

Objavljeno 11.04.2009.

Vremeplov

Kao ljudska bića, moramo znati da nismo sami, da nismo ludi ili potpuno sišli s uma, da postoje ljudi koji osjećaju isto što i mi, žive kao i mi, vole kao i mi, koji su kao i mi…
Billy Joel