Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U2 razmišlja o kupnji povijesnog studija

U2 razmišlja o kupnji povijesnog studijaPopularni irski rockeri toliko su uživali snimajući novu ploču da razmišljaju o kupovini studija u kojemu su odradili veći dio snimanja. Bono i njegov bend veći su dio posljednjih šest mjeseci proveli u Olympic Studio’s u jugozapadnom dijelu Londona, gdje je nastajao njihov novi album »No Line On The Horizon«. Izdavačka kuća EMI, vlasnik studija Olympic, nedavno je objavila da prima ponude za prodaju studija.

Cijena je tajna, ali sama zgrada u kojoj se nalazi vrijedi nekoliko milijuna. Sada U2 razmišlja o tome da daju ponudu za povijesni studio u kojemu su snimale legende poput Led Zeppelina, Rolling Stonesa te Jimia Hendrixa.

– Bono, Edge i ostatak ekipe doista su uživali u studiju Olympic. Radili su dobrim tempom, dok im je i atnosfera bila zadovoljavajuća. Podsjetimo na mjesta na kojima je U2 u svojoj povijesti snimao: bivši hotel KGB-a u Berlinu (Achtung baby), dvorac Slane casttle (The Unforgettable fire), dokovi u Dublinu, Sun studios (dio albuma Rattle and Hum)….

Objavljeno 09.02.2009.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)