Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Zabranjeno pušenje - ’’Modni guru“

Zabranjeno pušenje - ’’Modni guru“Posljednji zahvat na pjesmama koje će se naći na novom studijskom albumu grupe Zabranjeno pušenje „Muzej revolucije“ napravljen je u ponedjeljak, 14.9. u londonskom studiju Metropolis gdje je gospodin John Davis dovršio mastering albuma.

Riječ je o jednom od najvećih stručnjaka na području masteringa, a između ostalih, masterirao je albume grupa U2 - „No Line on the Horizon“, Led Zeppelin - „Mothership“, prvi single grupe Arctic Monkeys - „5 Minutes With The Arctic Monkeys“, albume grupa Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers…

Album „Muzej revolucije“ izaći će na 92. obljetnicu Oktobarske revolucije, 7.11.2009. i to u isto vrijeme u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori.

Album je sniman godinu dana u Zagrebu u studiju „Plavi film“, sadržavat će 11 pjesama + bonus track – himnu NK Željezničar – „Čuva Bog Želju svog“. Omot za album djelo je sarajevske Ideologije.

Svjetska radio premijera prvog singla grupe Zabranjeno pušenje, pjesme „Modni guru“ bit će ovih dana. Pjesma će biti distribuirana na sve radio stanice na području ex-YU početkom sljedećeg tjedna.

Objavljeno 21.09.2009.

Vremeplov

Ljepota muzike je u ljepoti čovjeka koji je donese.
Dado Topić