Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Završna večer Croatian Blues Challengea ’09.

Završna večer Croatian Blues Challengea ’09.Nakon fenomenalnog i rasprodanog prošlogodišnjeg prvog hrvatskog nastupa legendarnog bluesmana Johnny Wintera, ovaj stari majstor vraća se u Zagreb kao specijalni gost hrvatskog blues challenge natjecanja.

Zbog velike gužve koja je prošle godine bila u klubu Boogaloo organizatori će za ovaj posjet pustiti u prodaju manji broj ulaznica, a kako Johnny zbog slomljena oba kuka još uvijek sjedi na svojim koncertima napraviti će se i specijalni podij kako bi i posjetitelji nižeg rasta mogli i vidjeti jednog od rijetkih preživjelih velikana šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

U suradnji dobrog duha rock’n’rolla i Hrvatskih Blues snaga HGU-a kao support na ovogodišnjem nastupu Johnny Wintera svirat će pobjednici prvog Hrvatskog blues challange natjecanja.

Datum ovog blues događaja je 19.11. 2009. s početkom od 20 sati.

Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mjestima eventima, online na www.eventim.hr, te u Dancing Bearu, FreeBirdu, Integral pothodniku i klubu Boogaloo po cijeni od 180 kuna.

Objavljeno 11.10.2009.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal