Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Završna večer Croatian Blues Challengea ’09.

Završna večer Croatian Blues Challengea ’09.Nakon fenomenalnog i rasprodanog prošlogodišnjeg prvog hrvatskog nastupa legendarnog bluesmana Johnny Wintera, ovaj stari majstor vraća se u Zagreb kao specijalni gost hrvatskog blues challenge natjecanja.

Zbog velike gužve koja je prošle godine bila u klubu Boogaloo organizatori će za ovaj posjet pustiti u prodaju manji broj ulaznica, a kako Johnny zbog slomljena oba kuka još uvijek sjedi na svojim koncertima napraviti će se i specijalni podij kako bi i posjetitelji nižeg rasta mogli i vidjeti jednog od rijetkih preživjelih velikana šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

U suradnji dobrog duha rock’n’rolla i Hrvatskih Blues snaga HGU-a kao support na ovogodišnjem nastupu Johnny Wintera svirat će pobjednici prvog Hrvatskog blues challange natjecanja.

Datum ovog blues događaja je 19.11. 2009. s početkom od 20 sati.

Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mjestima eventima, online na www.eventim.hr, te u Dancing Bearu, FreeBirdu, Integral pothodniku i klubu Boogaloo po cijeni od 180 kuna.

Objavljeno 11.10.2009.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)