Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

18. Jazz time

18. Jazz time18. Jazz time festival održati će se od 11. do 16. svibnja. Glavni program će se odvijati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, dok će se after svirke s regionalnim jazz izvođačima i sastavima odvijati u Jazz Tunelu.

Kao glavne strane zvijezde, što će nastupiti u HKD-u mogu se izdvojiti Herb Geller & Roberto Magris Europlane Quintet te Roland Tchakounte, kamerunac koji kombinira blues, jazz i funk.

Onima sklonima eksperimentima bit će zanimljiv New York Reunion Trio, odnosno glazbenik Mark Rapp koji se osim jazz muzičarima nadahnjuje i s Bjork te Dr. Dreom. A što se tiče izvođača u Jazz Tunelu, vrijedi izdvojiti blues sastav Rag doll Blues Band te All Young Jazz Stars. Detaljnije o programima možete saznati na www.gis.hr ili na www.jazztunel.com

Cijena ulaznica za jedan dan iznosi 50 kuna, za dva dana 70 kuna, a cijela festivalska iznosi 200 kuna. Kupci ulaznice za programe u HKD-u imat će besplatan ulaz u Jazz tunel, dok će oni bez ulaznica za HKD za ulaz u Tunel trebati izdvojiti 30 kuna.


Objavljeno 09.05.2009.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)