Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’91. decibel’’ u Palachu

’’91. decibel’’ u PalachuNa tiskovnoj konferenciji održanoj danas u Palachu, najavljena je promocija knjige ’’91 decibel’’. Pred okupljenim novinarima autor knjige Velid Đekić, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel te predstavnik izdavačke kuće Meandar - Branko Čegec predstavili su najavljenu knjigu te istaknuli zanimljivosti koje se nalaze u istoj.

Knjiga ’’91. decibel’’, priča je o riječkim rock okupljalištima i upravo zbog toga knjiga nosi podnaslov ’’Vodič rock ’n’ roll Rijekom’’. Kako u to vrijeme nije samo Rijeka imala svoja značajna okupljališta, autor je obradio i ona u Opatiji. Tko je gdje, s kime i pod kakvim okolnostima nastupao možete pročitati u Velidovom vodiču.

Što je za riječku rock scenu značila radio Rijeka ili pak Svid radio također možete iščitati iz knjige. S koje je konobe skinut lokot sa Zdravetovog vrata ili pak zašto je Mustafa Nadarević bio ’’mrk’’ na ulazu u Husar otkriva nam ovaj rock’n roll vodić.

Osim iscrpnih podataka o povijesti riječke scene ljubitelji iste moći će uživati u izvrsnim fotkama koje prate Velidov tekst.

O samoj knjizi gradonačelnik Vojko Obersnel je rekao: - Ovaj vodič idealan je podsjetnik za starije generacije kako bi se prisjetili raznih mjesta gdje su izlazili, dok mlađima može približiti nekadašnja kultna okupljališta.

Dvostruki slavljenik Velid Đekić podijelio je s čitateljim RiRock.com magazina detalje oko sutrašnje promocije: - sutra (srijeda, 20. svibnja) s početkom u 20 sati održat će se zvanična promocija knjige u Palachu. Na promociji će sudjelovati Zlatko Gall i Bojan Mušćet, no na samoj promociji održat će se i malo glazbeno iznenađenje.

Objavljeno 19.05.2009.

Vremeplov

Možda i jesam živa legenda, no to ne pomaže puno kod mijenjanja prazne automobilske gume.
Roy Orbison