Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Atmospheric, Quasarr i Saša Markovski @ Trsatska gradina

Atmospheric, Quasarr i Saša Markovski @ Trsatska gradinaTri riječka vruća glazbena imena pripremit će pravi spektakl pred kraj ovogodišnjeg ’’Ljeta na gradini’’. Sutra, 10. rujna s početkom u 20:30 sati Atmospheric, Quasarr i Saša Markovski predstaviti će se publici na Trsatu.

Atmospheric je novo ime na hrvatskoj sceni popularne glazbe koje dočarava lepršavi zvuk ambijentalnog elektro-popa. Stihove, glazbu i aranžmane takvog izričaja potpisuje autor Lado Bartoniček, ujedno multiinstrumentalist i vokal koji se iskazao kroz mnoge projekte. Atmospheric je surađivao s Putokazima (suradnja nagrađena Porinom za najbolji album urbane glazbe) i Arsenom Dedićem iz čega je proizašla izvrsna obrada evergreena ’’Sve što znaš o meni’’

’’Quasarr je art rock sastav s vrlo cijenjenim istoimenim albumom iza njih. Okosnicu benda čine kreativni trojac Štok, Frank i Rugaš koji od okupljanja 2004. godine ali i 2006., kada objavljuju svoj najveći hit „Ti“ (te godine jedna od najslušanijih pjesama na radijskim postajama u Hrvatskoj), nastoje stvoriti poseban i originalan audio i vizualni doživljaj svoje glazbe.

Saša Markovski je dugogodišnji klavijaturist u grupi Urban & 4 s objavljenim solo glazbenim izdanjem ’’Diskonekted’’ baziran na elektronici, jakom utjecaju techno, progressive house i big beat glazbe, nastao kao želja za spajanjem moderne i starinske elektronike.

Cijene ulaznica: 50 kn (parter) i 70 kuna (terasa)

Objavljeno 09.09.2009.

Vremeplov

Pokušavam pronaći dobre svirače koji su i dobri ljudi.
Tim Buckley