Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Control’’ i ’’Berlin’’ u Art kinu

’’Control’’ i ’’Berlin’’ u Art kinuU riječkom Art kinu ovaj mjesec na repertoaru će se naći i dvije glazbene priče. Naime, na platnu ćete moći vidjeti live snimku ’’Berlina’’ - Lou Reeda i biografski film ’’Control’’ o Ianu Curtisu, frontmenu Joy Divisiona.

No krenimo redom. Prošli ponedjeljak započelo se s prikazivanjem filmova pod nazivom ”Smrt fašizmu sloboda narodu” u sklopu koje se prikazuju umjetnički najuspjeliji partizanski filmovi iz bivše Jugoslavije. Do subote ste još u mogućnosti pogledati filmove ’’Pod sumnjom’’, ’’U gori raste zelen bor’’, ’’Kota 905’’ i ’’Ne okreći se sine’’.

Paralelno se odvija program ’’Sjećanje na Matu Kukuljicu’’ u kojem će se prikazati nekoliko domaćih art filmova. Inače Kukuljica je bio jedan od glavnih promotora umjetničkog filma u Rijeci.

Svaki utorak od 18 do 22 sata održavaju se projekcije eksperimentalnih filmova, a od 13. do 16. svibnja održat će se smotra novog talijanskog filma u sklopu koje će biti prikazan i kontroverzni film ’’Gomorra’’.

U suradnj s Queer festom iz Zagreba u Rijeku stiže britanski film ’’Grčki dečko’’, koji je ujedno i najnoviji film što je igrao u Art kinu jer mu je premijera bila pred mjesec dana.

I na kraju, 17. i 18. svibnja održat će se ’’Filmsko glazbena revija’’ na kojoj će se prikazati muzički i filmovi o muzičarima. Naime, na repertoaru će biti snimka izvedbe albuma ’’Berlin’’ - Lou Reeda, te biografski film o frontmenu Joy Divisiona, Ianu Curtisu, imena ”Control”.

Objavljeno 08.05.2009.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders