Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’’Control’’ i ’’Berlin’’ u Art kinu

’’Control’’ i ’’Berlin’’ u Art kinuU riječkom Art kinu ovaj mjesec na repertoaru će se naći i dvije glazbene priče. Naime, na platnu ćete moći vidjeti live snimku ’’Berlina’’ - Lou Reeda i biografski film ’’Control’’ o Ianu Curtisu, frontmenu Joy Divisiona.

No krenimo redom. Prošli ponedjeljak započelo se s prikazivanjem filmova pod nazivom ”Smrt fašizmu sloboda narodu” u sklopu koje se prikazuju umjetnički najuspjeliji partizanski filmovi iz bivše Jugoslavije. Do subote ste još u mogućnosti pogledati filmove ’’Pod sumnjom’’, ’’U gori raste zelen bor’’, ’’Kota 905’’ i ’’Ne okreći se sine’’.

Paralelno se odvija program ’’Sjećanje na Matu Kukuljicu’’ u kojem će se prikazati nekoliko domaćih art filmova. Inače Kukuljica je bio jedan od glavnih promotora umjetničkog filma u Rijeci.

Svaki utorak od 18 do 22 sata održavaju se projekcije eksperimentalnih filmova, a od 13. do 16. svibnja održat će se smotra novog talijanskog filma u sklopu koje će biti prikazan i kontroverzni film ’’Gomorra’’.

U suradnj s Queer festom iz Zagreba u Rijeku stiže britanski film ’’Grčki dečko’’, koji je ujedno i najnoviji film što je igrao u Art kinu jer mu je premijera bila pred mjesec dana.

I na kraju, 17. i 18. svibnja održat će se ’’Filmsko glazbena revija’’ na kojoj će se prikazati muzički i filmovi o muzičarima. Naime, na repertoaru će biti snimka izvedbe albuma ’’Berlin’’ - Lou Reeda, te biografski film o frontmenu Joy Divisiona, Ianu Curtisu, imena ”Control”.

Objavljeno 08.05.2009.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com