Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dva nova spota za rođendan Putokaza

Dva nova spota za rođendan PutokazaKada su 22. veljače 1984. započeli rad riječki Putokazi, malo tko se usudio pomisliti da će priča o njima ući u svoju 26. godinu. Takav kontinuitet djelovanja jedne ženske vokalne skupine čini ih na domaćoj pop-sceni unikatom. Pogotovo ako se dojmljivoj brojci dodaju iskustvo i zrelost kojim zrači posljednji glazbeni projekt Putokaza, album Mjesec.

Djevojke se raduju 26. rođendanu - čestitke primaju danas u ponedjeljak, 22. veljače 2010. - radno! Dosadašnjim spotovima za glazbene teme s albuma Mjesec pridružuju još dva nova vizualna uratka. Riječ je o spotu za skladbu Tuga u režiji Tomsilava Ćurkovića. Također je riječ o interaktivnom glazbenom spotu (prvom radu te vrste u Hrvatskoj!) kojim se vizualizira skladba Šumska. Spot autorski potpisuje Kreativni odjel iz Rijeke.

Zašto baš te skladbe? Sve je u njihovim emocionalnim nabojima. Prva vodi za ruku u sjetna, molska raspoloženja, a druga, otpjevana a cappella, preplavljuje radošću i zaigranošću durskih tonova. Nisu li ta dva ugođaja i granice našeg unutrašnjeg, emocionalnog svemira, upravo onog o kojemu govori album Mjesec?

Oba će spota biti službeno promovirana 21. ožujka, na prvi dan proljeća, ujedno na međunarodni Dan šuma i Dan planetarija. Dogodit će se to na mjestu gdje je prvi put izašao pred oči i uši publike album Mjesec – u riječkom Astronomskom centru. Manje strpljivi neka posjete web stranicu Putokaza, gdje ih od 22. veljače čeka jedinstveno multimedijsko iskustvo, interaktivni spot Šumske.

Rođendanski dar sebi ili publici? Mudri znaju da je u takvim situacijama od veznika ili mnogo primjereniji veznik i.

U našoj fotogaleriji možete pogledati fotografije iz spota za pjesmu ”Šumska”.

Objavljeno 22.02.2010.

Vremeplov

Tko rano rani sinoć nije imao gažu!
(šala među glazbenicima)