Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ekskluzivno izdanje Vlade Simčića-Vave!

Ekskluzivno izdanje Vlade Simčića-Vave!Nakon krajem prošle godine objavljenog konceptualnog albuma ”Poljubac je izdaja”, riječki gitarist Vava za ljeto je pripremio potpuno novo ekskluzivno i limitirano izdanje.

Ovog je puta posegnuo za klasičnim filmskim temama: Gershwinovom, prikladnu dobu u kojem se i objavljuje, „Summertime“, te poznatom glazbenom temom iz Kubrickova filma Odiseja 2001., „Also Sprach Zarathustra (Tako je govorio Zaratustra)“, austrijskog umjetnika Johanna Straussa.

Kako se i naslućuje radi se o singlu, no ovog puta Dallas Records i Vava odlučuju se na do sada nikada viđenu kombinaciju u domaćoj diskografiji – sedam inčnom vinilnom singlu na 45 okretaja koji će u svom omotu sadržavati i isti materijal na CDu.

Osim toga, omoti se oba proizvoda bitno razlikuju, a autor je poznati riječki dizajner Mladen Stipanović, ne samo Vavin suradnik na njegova prethodna dva iznimno zapažena instrumentalna albuma, već i suradnik Leta3, ENIca, En Facea, te mnogih drugih.

Singl će objavljen u ekskluzivnom tiražu od samo 300 komada i prodaje se do isteka zaliha na tržištu, a u dogovoru s Dallasom neće se nadoštampavati ili reizdavati.

U prodaji će se pojaviti u ponedjeljak, 26. srpnja.

Tijekom ove godine Vava je dovršio produciranje i miksanje Urbanovog živog albuma objavljenim pred mjesec dana, a također je participirao u djelomičnoj izradi soundtracka za film Lavenderman, ustupivši redatelju Zvonimiru Rumboldtu dva broja, nikada objavljeni ”Encore” snimljen isključivo za potrebe ovog duhovitog filma čija je premijera bila u sklopu Pulskog festivala, 24.07.2010., te staru uspješnicu ”New Orleans”, klasični surf motiv s albuma ”Tresgringos” bivše grupe Mone.

Promocija ploče Summertime/Also Sprach Zarathustra održat će se u riječkom Dallasovom dućanu „Rijeka – Paris – Texas“ u Matije Gupca 3a, u ponedjeljak, 26.07.2010., točno u podne, a za tu priliku će se moći kupiti singl po promotivnoj cijeni.

Objavljeno 26.07.2010.

Vremeplov

Ako odustanem od nečega za mene je to znak da je tu nešto stvarno pogrešno.
Billy Corgan (Smashing Pumpkins)