Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grč na mini turneji

Grč na mini turnejiRiječka brut-art skupina GRČ, poznata po samovoljnoj demo fazi dugoj 26 godina koju je prošle godine prekinuo Dallas Records, obznanila je kako tijekom svibnja odrađuje mini turneju. U tri vikenda, Grč će tako odraditi tri koncertna nastupa.

Prvi je nastup 16.05. u zadarskom kinu „Pobjeda“ gdje Grč svira na rođendanskoj proslavi udruge mladih „Šigureca“. Već subotu nakon Zadra, 23.05. Grč je na opatijskoj Ljetnoj pozornici na festivalu Barufe. Nastupaju u 22:20.

Posljednju subotu u svibnju, 30.05. Grč će zajedno s Letom 3, Parafima i Termitima održati veliki koncert u sportskoj dvorani ”Povljana” u Povljanama na otoku Pagu. Povod je 25-ta godišnjica od smrti legendarnog riječkog gitariste Tice, a koncert ima humanitarni predznak.

Podsjetimo, Grč je u posljednjih godinu dana u dugo očekivanoj kreativnijoj fazi. Koncerte upotpunjuju video spotovima koji tijekom čitavog nastupa prate svaku pojedinu pjesmu, a čiju režiju potpisuje basist grupe Zoran Žmirić.

Sve pjesme su prearanžirane, neke čak do neprepoznatljivosti, što se može zahvaliti i koncertnom pojačanju kojeg čini klavijaturist Danijel Benčik. Grč također radi na novom materijalu, a nešto od toga publika će moći čuti i na najavljenim nastupima.


www.myspace.com/grupagrc

Objavljeno 18.05.2009.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža