Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grč na mini turneji

Grč na mini turnejiRiječka brut-art skupina GRČ, poznata po samovoljnoj demo fazi dugoj 26 godina koju je prošle godine prekinuo Dallas Records, obznanila je kako tijekom svibnja odrađuje mini turneju. U tri vikenda, Grč će tako odraditi tri koncertna nastupa.

Prvi je nastup 16.05. u zadarskom kinu „Pobjeda“ gdje Grč svira na rođendanskoj proslavi udruge mladih „Šigureca“. Već subotu nakon Zadra, 23.05. Grč je na opatijskoj Ljetnoj pozornici na festivalu Barufe. Nastupaju u 22:20.

Posljednju subotu u svibnju, 30.05. Grč će zajedno s Letom 3, Parafima i Termitima održati veliki koncert u sportskoj dvorani ”Povljana” u Povljanama na otoku Pagu. Povod je 25-ta godišnjica od smrti legendarnog riječkog gitariste Tice, a koncert ima humanitarni predznak.

Podsjetimo, Grč je u posljednjih godinu dana u dugo očekivanoj kreativnijoj fazi. Koncerte upotpunjuju video spotovima koji tijekom čitavog nastupa prate svaku pojedinu pjesmu, a čiju režiju potpisuje basist grupe Zoran Žmirić.

Sve pjesme su prearanžirane, neke čak do neprepoznatljivosti, što se može zahvaliti i koncertnom pojačanju kojeg čini klavijaturist Danijel Benčik. Grč također radi na novom materijalu, a nešto od toga publika će moći čuti i na najavljenim nastupima.


www.myspace.com/grupagrc

Objavljeno 18.05.2009.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)