Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa True u Molekuli

Grupa True u MolekuliTrue je samoborski crust/death metal bend, koji je s radom započeo 2003. godine. Ono što ih izdvaja od ostalih bandova crust/death metal žanra jest uporaba hrvatskog nacionalnog instrumenta tambure. Tambura je žičani instrument, a izvorno potječe sa hrvatskog otoka Brača.

Do same ideje o upotrebi tamburice kao stalnog instrumena došlo je sasvim spontano, što se kasnije pokazao kao ključan potez u formiranju stila i raspoznavanju ovog sastava.
Prvi audio uradak grupe True, pod imenom “Plastic World”, svjetlo dana je ugledao 2004. godine. Sljedeći album, pod nazivom “Serum”, izašao je dvije godine kasnije te je službeno izdan u Meksiku.

Nepobitna kvaliteta ovoga materijala, u kombinaciji sa odličnim popratnim dizajnom, momcima je osigurala dobre kritike i nastupe na brojnim domaćim i stranim festivalima srodnih žanrova.

Treći i aktualni album naziva “Still Life” objavljuje se u veljači 2010. godine pod kapom Geenger Recordsa. Kao i svi audio uradci i ovaj je snimljen u prostoru banda, a mastering i mix prepustili su Ivanu Jakiću. Omot najnovijeg uratka potpisuje dizajnerski studio “Imaginarij”.

True nismo još imali prilike gledati u Rijeci, tako da je ovo dobra prigoda da oni koji uživaju u dobrim koncertima, dovuku svoja ušesa željna dobre glazbe u Molekulu 27. 02. 2010. i pogledaju ovaj izvrsni metal band.

Program počinje u 21h, a svirka u 22h. Uz grupu True tu je i DJ Grga koji če okupljene zabavljati sa dobrom bučnom glazbom tokom cijele večeri.

Upad je 20kn.Objavljeno 23.02.2010.

Vremeplov

Ja san čovik koji želi dodavat dobru energiju, dobar beat, dobru zajebanciju...
Dino Dvornik