Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera5 festival - 12. i 13. lipnja 2009.

Hartera5 festival - 12. i 13. lipnja 2009.Klaxons, band koji je u posljednje dvije godine eksplodirao na globalnoj rock sceni, prvo je najavljeno ime Hartera5 festivala. Svijet su osvojili kombinacijom energije punk riffova i nasljeđem britanske rave revolucije s početka 90ih te zvukom toliko originalnim da ga zaista mogu zvati svojim.

Hibridni su se glazbenici sami krstili imenom nu-rave, a zbog otvorenog hedonizma i snažne energije već su svojim prvijencem skrenuli na sebe pozornost svjetske javnosti.

Uz titulu najboljeg benda, u 2008. godini New Musical Express najboljim je proglasio i album ”Myths of the Near Future”, a uspješnu žetvu upotpunili su prestižnom Mercury nagradom za album godine, u konkurenciji sa Amy Winehouse i Artic Monkeys.

Novi studijski album najavljen je za ljeto, a posjetitelji Hartere među prvima će čuti njegovu live praizvedbu u kombinaciji s već poznatim energetskim bombama Klaxonsa.

Peto izdanje Hartera festivala održat će se 12. i 13. lipnja u bivšoj Tvornici papira u Rijeci. Dvodnevne ulaznice za Harteru mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 140 kuna.

Objavljeno 28.02.2009.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica