Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jazz Boat u Opatiji

Jazz Boat u OpatijiJučer je započeo jubilarni 10. Liburnia Jazz u Opatiji. Osim „velikih“ koncerata na Ljetnoj pozornici, cjelodnevni off program, tzv. Street Jazz, danas će okupirati i kopno i more.

Uz koncerte na terasama hotela i kafića, posebnost ovog Festivala je i Jazz Boat – turistički brod koji uz live jazz band krstari rivijerom. Koncerti počinju već od 18. 00 h a nastupit će: Dusty Grooves, Denis Razz Quartet, Joe & Lela, big Band Samobor i Spart Jazz Group.

Na Ljetnoj pozornici, s početkom u 21.00 h, čut ćemo Jazz Ex Tempore Orchestra –umjetnički eksperiment udruge Liburnia Jazz nastao na prošlogodišnjem 5. Jazz Ex Tempore projektu odakle se proširio u Europu.

Poslastica za ženski dio publike bit će koncert sina slavnog oca Clinta – Kyle Eastwood. Kyle je izuzetno cijenjen kontrabasist i filmski skladatelj koji je preseljenjem u Francusku, osvojio i europsku jazz scenu, a ovom će prilikom predstaviti svoj najnoviji album Metropolitain.

Koncerti Street Jazza su potpuno besplatni, ulaznice za Jazz Boat stoje 60,00 kn, a za koncerte na Ljetnoj pozornici 100,00 kn i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketpro-a i Festivalu Opatija.


Objavljeno 03.07.2010.

Vremeplov

Pokušavam koristiti svoju glazbu kao stroj kako bi pokrenuo ljude da djeluju - kako bi došlo do promjena.
Jimi Hendrix