Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još o Harteri 2009.!

Još o Harteri 2009.!Hartera festival je jedno od najvećih kulturnih događanja Rijeke (uz Riječke ljetne noći i Festival malih scena) koje već godinama daje snažan pečat urbanom identitetu i glazbenom duhu našeg grada.

Kroz 5 godina postojanja Hartera je postala drugi najveći festival urbane glazbe u Hrvatskoj, a dosadašnji trud i rezultati nagrađeni su brojnim formalnim i neformalnim priznanjima.

Najugledniji hrvatski online glazbeni magazin Muzika.hr lanjsku je Harteru proglasio trećim najboljim festivalom u Hrvatskoj. Hartera je jedini hrvatski glazbeni događaj kojeg je novosadski Exit proglasio festivalom prijateljem. Vizualni identitet ovogodišnje Hartere od strane Hrvatskog društva dizajnera proglašen je najboljim dizajnom mjeseca u travnju ove godine.

Peti po redu Hartera festival održava se 12. i 13. lipnja. u prostorima bivše tvornice papira, i dovodi više od 40 izvođača od kojih su glavni (Royksopp, Klaxons, Sasha, Simian Mobile Disco) vrhunski predstavnici svjetske urbane glazbene scene nagrađivani i nominirani najuglednijim svjetskim glazbenim nagradama (MTV Award, Grammy, Mercury Prize).

Više od polovice očekivane publike festivala, prema dosadašnjim rezultatima prodaje (ulaznice se prodaju u 11 europskih država) i prethodnim iskustvima, dolazi izvan naše županije i države, čime se Hartera nameće i kao snažno događanje turističkog karaktera.

Pokrenuta je i zasebna promocija festivala za potrebe britanskog tržišta, tako da se po prvi put očekuje i stotinjak gostiju iz Velike Britanije.

Ovogodišnja Hartera uvodi niz novosti, festivalski kamp, koristi dosad nekorištene dijelove bivše tvornice i događanja proširuje za još jedan dan, tako da prelazi u trodnevni format.

Festivalske ulaznice po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti u Dallas Music shopovima te sustavu Eventima (eventim.hr)

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 150 kuna bit će dostupne od 01. lipnja.

Od 25. svibnja ulaznice se mogu kupiti i na Harterinom info štandu na Korzu.

Dodatne informacije o Hartera5 festivalu možete pronaći na: www.hartera.com te www.myspace.com/harterafestObjavljeno 04.06.2009.

Vremeplov

Ono smo što jesmo, proizvod smo vlastitog razmišljanja.
Buda