Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Massima Savića potvrdio da u Rijeci oduvijek ima svoju publiku

Koncert Massima Savića potvrdio da u Rijeci oduvijek ima svoju publikuSinoćnja koncertna promocija novog albuma ”Sunce se ponovo rađa” popularnog pjevača Massima Savića održana je u rasprodanoj riječkoj u Stereo dvorani.

Kako je bilo vidljivo i na samom koncertu, bjelodano je da Massimov urbani pop izričaj ima svoju publiku u gradu na Rječini - dvosatni nastup sudeći prema reakcijama publike mogao je biti i četverosatni, nikome ne bi dosadilo.

Od desetak novih pjesama s friškog studijskog izdanja Massimo je s bendom izveo gotovo sve numere, a najbolje rekcije polučile su ”Boje” i ”Tri slike” koje autorski potpisuje Aljoša Šerić (Ramirez/Pavel) te vodeća singl pjesma ”Sunce se ponovo rađa” koju je napisao Arsen Dedić.

Uz pregršt hitova s njegovih ”Vještina” i albuma Doriana Graya - ”Sjaj u tami”, ”Odjednom ti”, ”Mi nismo sami”, ”Bacila je sve niz rijeku”, ”Loše vino” - zaključena je večer u kojoj se moralo reći da, voljeli ga ili ne, to što radi odrađuje pefektno. Massimo je rođeni pjevač i uvjerljiv interpretator.

Duet s Nenom Belanom u pjesmama ”Rijeka snova” i ”Zar više nema nas” bio je samo još jedan dodatak na bogatoj izvođačkoj trpezi koju je Massimo ponudio na riječkom otvaranju svoje turneje kojom promovira novi album.

U kraćem razgovoru Massimo je potvrdio da se u Rijeci oduvijek osjeća odlično i da je to grad koji razumije i osjeća kvalitetnu pop glazbu. (M.B.)

Objavljeno 31.10.2008.

Vremeplov

CD-i... Potpuno korporativni proizvod. izgledaju prejeftino i bez duše, ne mirišu na ništa.
Evan Dando (Lemonheads)