Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Liburnia film festival 2010.

Liburnia film festival 2010.I ove godine Liburnia film festival – Festival hrvatskog dokumentarnog filma donosi niz odličnih domaćih dokumentarnih filmova.

Od četvrtka do nedjelje, 26. – 29.08.2010., na otvorenoj pozornici u lučici u Ičićima, bit će prikazano 25 dokumentarnih filmova nastalih u proteklih godinu dana.

Između gotovo 60 pristiglih filmova Oliver Sertić izabrao je 13 najboljih. Uz filmove koji se natječu za nagradu publike i nagradu stručnog žirija kojeg čine novinarka Vedrana Simičević i filmski redatelji Nebojša Slijepčević i Aleš Suk, u nedjelju, posljednjeg dana festivala, bit će prikazano još 12 dokumentaraca.

Nastavlja se praksa prikazivanja dokumentarnih filmova autora iz Primorsko-goranske i Istarske županije u okviru posebnog, regionalnog programa LFF-a, a LFF-u u goste ponovno dolazi Revija amaterskog filma s izborom dokumentarnih filmova dok će se Restart predstaviti s dva dokumentarna filma. Sve to u nedjelju, posljednjeg dana festivala kada će biti proglašeni i pobjednici ovogodišnjeg festivala. Cjelokupni program možete pogledati ovdje.
Kao što je uobičajeno, u petak i subotu, nakon projekcija slijedi glazbeni program uz grupe Gadjo Manouche iz Zagreba i Marinada iz Rijeke.

Projekcije filmova započinju točno u 20 sati i 30 minuta uz slobodan ulaz.

Za trajanja Festivala Filmaktiv iz Rijeke i Restart iz Zagreba održat će radionicu iz dokumentarnog filma i video aktivizma.

Raspored prikazivanja filmova pogledajte ovdje.

Objavljeno 25.08.2010.

Vremeplov

Ja sam, dragi moji, glazbena kurva.
Freddie Mercury (Queen)