Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neno Belan & Fiumens @ Tvornica Kulture

Neno Belan & Fiumens @ Tvornica KultureNešto više od godinu dana od posljednjeg rasprodanog, nezaboravnog, emocijama i energijom nabijenog zagrebačkog koncerta, Neno Belan & Fiumensi vraćaju se u Tvornicu kulture 26. studenog s početkom u 21 sat, na još jedan višesatni glazbeni spektakl.

Svi koji su propustili Belanove pohode na Tvornicu prošle godine (ukupno dva – u ožujku i studenom) imaju priliku iskusiti ih na dvostrukom live albumu ’’Tvornica snova“ objavljenom početkom lipnja kojeg će ovim putem promovirati.

Ovim nastupom Neno, Olja, Vedran i Leo polako stvaraju tradiciju zagrebačkih koncerata u studenom, koncerata na kojem ćete u više od 3 sata imati prilike čuti sve hitove iz duge i plodne Belanove karijere.

Ulaznice za koncert bit će puštene u prodaju slijedeći tjedan po cijeni od 70 kuna. Broj ulaznica je ograničen

Tijekom listopada bit će objavljeni Belanovi gosti na koncertu, te premijerno prikazan spot za pjesmu ’’Ivona“, novi singl s albuma ’’Tvornica snova’’.

Objavljeno 18.10.2009.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik