Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi singl i gosti kao najava koncerta Nene Belana u Tvornici

Novi singl i gosti kao najava koncerta Nene Belana u TvorniciDanašnjim intervjuom za zagrebački Plavi Radio službeno je započela medijska kampanja za veliki koncert Nene Belana & Fiumensa koji će se održati u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak, 13. studenog s početkom u 21 sat.

„Kompletan popis gostiju još nije zaključen, ali zasad mogu otkriti da će nam se na pozornici pridružiti Massimo Savić i Marijan Ban s kojima me oboje veže duga i uspješna suradnja“ – istaknuo je Neno Belan. Dodao je da će, kao i na koncertu početkom ožujka, set listu činiti pjesme iz svih faza njegove karijere te da iskreno sumnja da će svirka trajati kraće od tri sata.

U eteru je potom premijerno emitirana live verzija pjesme „Ella E“ duet Nene i Dine Dvornika, iznimno energična i emocijama nabijena izvedba „podebljana“ zbornim pjevanjem prepune „Tvornice“. Taj novi singl najbolje će najaviti koncert, ali i pokazati koliko će svima nedostajati Nenin poseban gost.

Prodaja ulaznica za koncert započinje u petak, 17. listopada na slijedećim prodajnim mjestima u Zagrebu: Dallas Music Shop, Masarykova 6; Tvornica kulture, Šubićeva 2; Dancing Bear, Gundulićeva 13; CD Shop Sirius, Importanne Galerija; M.J.Zagorka, Importanne Centar.

Cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, odnosno 90 kuna na dan koncerta.

Objavljeno 17.10.2008.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)